Contactpersonen

Je bent aangemeld als contactpersoon!
Heb je een vraag of wil je meer weten? Kijk op onze Q&A-pagina voor de meestgestelde vragen over de AH Schaatsactie. Of mail een vraag naar ons Sportactivatieteam.

 

Leuk dat je je wilt aanmelden als contactpersoon voor de AH Schaatsactie! Je bent nog één stap verwijderd van het invullen van je profiel. Klik rechtsboven op inloggen om je persoonlijke profiel aan te maken. Met die gegevens kan je op deze pagina inloggen en wordt het contactpersonenprofiel zichtbaar.Albert Heijn winkel

Geef de hele url inclusief "http://"
Geef de Facebook pagina, bijvoorbeeld: "https://www.facebook.com/bjansen"
Geef de Twitter gebruikersnaam, bijvoorbeeld: "@bjansen"
Zoek op het adres of klik op de kaart om de locatie toe te wijzen
Geef de Facebook pagina, bijvoorbeeld: "https://www.facebook.com/bjansen"
Bijvoorbeeld: "Ik ben een grote winkel net buiten het centrum. In de directe buurt zit een basisschool en een verzorgingstehuis. De meeste klanten wonen binnen 2 km afstand, en zijn vooral gezinnen met kinderen, plus de ouderen. Wij organiseren regelmatig lokale acties en hebben veel klanten die hier graag gebruik van maken."
Zoek op het adres of klik op de kaart om de locatie toe te wijzen

Onze winkel is zichtbaar voor de volgende sport(en), bij niet invullen is de winkel zichtbaar voor alle sporten/sportclubs in desbetreffende omgeving

Ik wil niet voor alle sporten zichtbaar zijn, alleen voor de volgende:

  • {{sport.Naam}}

  • {{regioPostcodebereik.DisplayName}}

Of voeg een postcodebereik toe:

  • {{postcode.van}} - {{postcode.tot}}
Deze velden zijn verplicht Dit is geen geldig postcodebereik Dit postcodebereik bestaat al
Vul alleen de vier cijfers van de postcodes in

Mijn inbox

Hieronder staan berichten die clubs jou sturen. Zie je nog geen berichten, dan hebben er nog geen clubs een bericht aan je verzonden.

{{thread.From.Name}} {{thread.Messages[0].Sent | date: 'dd-MM-yyyy'}}Of vul hier je antwoord in:
{{message.IsIncoming ? thread.From.Name : 'Jouw bericht'}} {{message.Sent | date: 'dd-MM-yyyy'}}Of vul hier je antwoord in:

Mijn statistieken

Hieronder is het begin van jouw persoonlijke dashboard te vinden, meer informatie en een update volgen snel! 
Nog geen sportclubs te zien? Dan zijn er nog geen clubs aangemeld in jouw regio. Je kunt clubs natuurlijk zelf benaderen via bijvoorbeeld de mail, telefoon of een bezoek om ze te activeren om mee te doen aan de AH Schaatsactie. Klik op 'download' om te zien welke clubs er meedoen. Neem ook een kijkje op het profiel van de club op Sport.nl.

 

Voeg een succesverhaal toe

Voor NOC*NSF en Albert Heijn is het leuk een goed beeld te krijgen van de verschillende sportactiviteiten. We willen je vragen hieronder in een paar zinnen te vertellen over de activiteiten die gepland staan of die al hebben plaatsgevonden.
Zo kunnen we leuke verhalen (online) delen en als voorbeeld gebruiken om andere sportclubs te inspireren en activeren! 

Download deze toolkits

Breng je sportactiviteiten onder de aandacht! Onderstaande downloads helpen bij de promotie van je sportactiviteiten voor de AH Schaatsactie. 

Partnerlogo NOC*NSF en AH

Logo NOC*NSF

Logo Albert Heijn